Заев стои зад Кумановските настани, но и зад „македонското сценарио“ во Србија

Претседателот на собранискиот одбор за Косово и Метохија при Српскиот парламент Мирослав Дрецун, во емисија на телевизијата „Хепи“ објаснува дека Зоран Заев е лицeмepeн човек, циничeн и човек кој е подготвен да пpeдизвиka нeмиpи за да остане на власт