Заев со Османи и Бектеши со владиниот авион, на сметка на граѓаните заминаа за Букурешт

Премиерот Зоран Заев, министерот заа надвореши работи Бујар Османи и министерот за економија Крешник Бектеши попладнево тргнаа за Букурешт каде … Продолжи со читање Заев со Османи и Бектеши со владиниот авион, на сметка на граѓаните заминаа за Букурешт