Заев сака да скрие дека прорускиот бизнисмен Дака му дал 300.000 евра пред референдумот за името

Два дена владее целосен молк од власта откако контроверзниот српски тајкун Миодраг Давидовиќ,во аудио снимката потврди дека на Зоран Заев му … Продолжи со читање Заев сака да скрие дека прорускиот бизнисмен Дака му дал 300.000 евра пред референдумот за името