Заев пред децата морал да објаснува дека не зел рекет од 60 милиони евра

Премиерот Зоран денеска се појави како тужител во случајот против новинарот Зоран Божиновски. Заев истакна дека ретко тужи, но оти … Продолжи со читање Заев пред децата морал да објаснува дека не зел рекет од 60 милиони евра