Заев посакува изборен фалсификат, без набљудувачи и никаква контрола

Власта е решена од утре да започне со изборната кампања иако изборите не се официјално закажни. Техничкиот премиер Оливер Спасовски … Продолжи со читање Заев посакува изборен фалсификат, без набљудувачи и никаква контрола