Заев побара прошка од македонскиот народ: Да си простиме и да пружиме рака на помирување

Да ги совладаме суетата и празното самозадоволство, и да си пружиме рака за помирување како одлика на чесни луѓе – … Продолжи со читање Заев побара прошка од македонскиот народ: Да си простиме и да пружиме рака на помирување