Заев наредува, Џолев спроведува: Насила се држи судија поротник поради случаите против ВМРО-ДПМНЕ

Самоволието во правосудните органи на Зоран Заев и неговиот пулен во Судот, претседателот на Судот, Иван Џолев, деновиве може да … Продолжи со читање Заев наредува, Џолев спроведува: Насила се држи судија поротник поради случаите против ВМРО-ДПМНЕ