Заев ќе нè слуша по дома дали озборуваме Бугари

Бугарските медиуми пишуваат дека премиерот Заев на разговорите со властите во Софија се согласил да „обесхрабрува приватен говор против Бугарија“. … Продолжи со читање Заев ќе нè слуша по дома дали озборуваме Бугари