Заев: Канческа-Милевска ги знае сите детали, не знам дали ќе гласа

Има информации дека пратеничката Елизабета Канческа-Милевска нема да гласа за уставните измени, дали е тоа точно и дали го загрозува … Продолжи со читање Заев: Канческа-Милевска ги знае сите детали, не знам дали ќе гласа