Заев ја укинува историјата, го враќа изучувањето на српски јазик во Македонија

Честитајќи им го на Свети Сава на припадниците на српското малцинство, премиерот Зоран Заев најави враќање на српскиот јазик како … Продолжи со читање Заев ја укинува историјата, го враќа изучувањето на српски јазик во Македонија