Заев искрен: Со нула корупција и криминал, нема добро здравство, нема добра економија

Со нула корупција и криминал, нема добро здравство, нема добра економија, нема високи плати, нема одлично образование, нема култура којашто … Продолжи со читање Заев искрен: Со нула корупција и криминал, нема добро здравство, нема добра економија