Заев го покани Ѓоковиќ и го потсети дека земјава се вика Македонија

Драг Новак Ѓоковиќ, твојата изведба на преубавата “Македонско девојче” нѐ воодушеви сите во нашата земја. Прекрасно е чувството кога Ас … Продолжи со читање Заев го покани Ѓоковиќ и го потсети дека земјава се вика Македонија