Заев блокира автопат кај Благоевград, со свитата запоседнаа и бензиска

Поради македонскиот премиер се зaтвopeни неколку патни правци и една бензинска пумпа, се жалат бугарските медиуми кои пишуваат дека Зоран Заев … Продолжи со читање Заев блокира автопат кај Благоевград, со свитата запоседнаа и бензиска