Забрчанец: Сега медиумите што ја критикуваат власта не се јавно етикетирани и омаловажувани од највисоки владини претставници

Груевски може да биде само негативен пример кога станува збор за јавните комуникации и за јавниот интерес. Сигурен сум дека … Продолжи со читање Забрчанец: Сега медиумите што ја критикуваат власта не се јавно етикетирани и омаловажувани од највисоки владини претставници