За Заев Албанците се Шиптари, пет банки не вредат на пазарот на гласови

За лидерот на СДСМ и поранешен претседател на Владата Зоран Заев, Албанците во Македонија се Шиптари и кои пет банки … Продолжи со читање За Заев Албанците се Шиптари, пет банки не вредат на пазарот на гласови