За 4 дена најголема криза со корона вирусот Владата потрошила 8 милиони денари за патување, репрезентации и ручеци

Владата троши на патувања и репрезентации во услови на криза – обвини денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, за време … Продолжи со читање За 4 дена најголема криза со корона вирусот Владата потрошила 8 милиони денари за патување, репрезентации и ручеци