Вулин: Пендаровски да молчи на јазикот кој никој не му го признава, освен Србија

Српскиот министер за одбрана, Александар Вулин жестоко му одговори на претседателот Стево Пендаровски, на неговото противење на идејата за корекција … Продолжи со читање Вулин: Пендаровски да молчи на јазикот кој никој не му го признава, освен Србија