Во СЈО се делело, не се штедело: Првиот човек на Алфите зел 38.000, на Финансиската полиција 26.000, а ќерката на Есад Рахиќ 14.000 евра

Специјалното јавно обвинителство делело милионски суми на луѓе во обвинителството, но и на луѓе блиски до него. Откако на страната … Продолжи со читање Во СЈО се делело, не се штедело: Првиот човек на Алфите зел 38.000, на Финансиската полиција 26.000, а ќерката на Есад Рахиќ 14.000 евра