Во моментов Заев и Рашковски избираат 60 судии и обвинители договорени во канцеларии

Во овој момент, додека се држи оваа прес-конференција се случува еден од најголемите скандали во историјата на македонското правосудство. По … Продолжи со читање Во моментов Заев и Рашковски избираат 60 судии и обвинители договорени во канцеларии