Во моментов „Република“ е најголема закана за власта, а не „Рекет“: И Шекеринска ни се заканува со тужба

По министерот за надворешни работи Никола Димитров, во кој упати отворени закани до „Република“ поради пренесувањето на веста од порталот … Продолжи со читање Во моментов „Република“ е најголема закана за власта, а не „Рекет“: И Шекеринска ни се заканува со тужба