Жугиќ: Скопјани дишат отров наместо воздух и ниту Заев ниту Шилегов не направија ништо за намалување на загадувањето

Пред да почнам со изјавата би сакала да ве известам дека поради огромните бројки на заболени од вирус, вечерва одлучивме … Продолжи со читање Жугиќ: Скопјани дишат отров наместо воздух и ниту Заев ниту Шилегов не направија ништо за намалување на загадувањето