ВМРО-ДПМНЕ сериозно се одлепи од СДСМ на анкетите – Македонците ќе немаат дилема на изборите

На четири месеци пред изборите највисок рејтинг меѓу Македонците има ВМРО-ДПМНЕ, покажуваат резултатите на анкетата на ИПИС спроведена во периодот … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ сериозно се одлепи од СДСМ на анкетите – Македонците ќе немаат дилема на изборите