Мицкоски утре ќе се обрати во својство на еден од многуте граѓани

ВМРО-ДПМНЕ се приклучи на граѓанскиот протест пред Собрание против насилните уставни измени и самиот протест е реакција на насилната акција … Продолжи со читање Мицкоски утре ќе се обрати во својство на еден од многуте граѓани