ВМРО-ДПМНЕ прогласи победа во првиот круг во најмалку 20 општини, битката продолжува во втор круг за уште 25 општини

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ прогласи победа во прв круг во Кисела Вода, Сопиште, Бутел, Гази Баба, Виница, Зрновци, Петровец, Илинден, Штип, … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ прогласи победа во првиот круг во најмалку 20 општини, битката продолжува во втор круг за уште 25 општини