ВМРО-ДПМНЕ бара специјална комисија за борба против короната, власта одбива

Би сакал денешнава прес конференција да ја искористам за неколку ставови поврзани  со предлогот на закон за заштита на населението … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ бара специјална комисија за борба против короната, власта одбива