Владата во Подгорица го отповика почесниот конзул во Скопје, Бранко Азески

Владата на Црна Гора го отповика почесниот конзул во Скопје, Бранко Азески, јавија црногорските медиуми. Владата го објасни потегот со … Продолжи со читање Владата во Подгорица го отповика почесниот конзул во Скопје, Бранко Азески