Владата не го погреши знамето на Србија – Брнабиќ пречекана без знаме

Протоколот на Владата си ја научи лекцијата, но не да го поставува вистинското знаме пред делегацијата која доаѓа, зашто другото … Продолжи со читање Владата не го погреши знамето на Србија – Брнабиќ пречекана без знаме