„Веќе е доцна за вакцини против грип“, велат матичните лекари, а Филипче најавува нови термини

Каква корист има од вакцинација за грип во декември, кога населението ќе стекне имунитет дури во јануари – е ставот … Продолжи со читање „Веќе е доцна за вакцини против грип“, велат матичните лекари, а Филипче најавува нови термини