В4: Сорос вмешан во промена на името преку групацијата ЕСИ

Новинската агенција В4 објави опсежна репортажа за врските на Џорџ Сорос со актуелната македоснка Влада, при што ја посочува организацијата … Продолжи со читање В4: Сорос вмешан во промена на името преку групацијата ЕСИ