Уште една жена почина од коронавирус: Регистрирани 22 новозаболени

Во изминатите 24 часа се регистрирани 22 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (9), Куманово (3), Струга … Продолжи со читање Уште една жена почина од коронавирус: Регистрирани 22 новозаболени