УКИМ бара да не се дозволи поткопување на темелите на државата

Обезвреднувањето на идеалите и на жртвите за посебна македонска држава би значело и поткопување на темелите на државата, наведува Универзитетот … Продолжи со читање УКИМ бара да не се дозволи поткопување на темелите на државата