Учениците ќе вежбаат пилатес и јога, а 100 училишта немаат ни сала за физичко

Новата Концепција за основно образование, која Министерството за образование и наука периодов ја презентира пред родителите на основците од училиштата … Продолжи со читање Учениците ќе вежбаат пилатес и јога, а 100 училишта немаат ни сала за физичко