Убиените „Шкаљарци“ во Атина стигнале со македонски пасоши, Албанец пак си купил пасош со женско име

Двајца припадници на црногорскиот шкаљарски клан, Игор Дедовиќ и Стеван Стаматовиќ, кои во јануари минатата година беа изрешетени во Атина, … Продолжи со читање Убиените „Шкаљарци“ во Атина стигнале со македонски пасоши, Албанец пак си купил пасош со женско име