Трајковски поради тешката здравствена состојба се лекува на неврохирургија

Поранешниот градоначалнк на општина Гази Баба, Тони Трајковски, кој завчера бил претепан од двајца насилници, денеска исто како и вчера … Продолжи со читање Трајковски поради тешката здравствена состојба се лекува на неврохирургија