Трајановски: ВМРО-ДПМНЕ не учествуваше во организација на протестите на 27 април

На денешното рочиште за настаните од 27 април сведочеше поранешниот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски. Тој истакна дека во периодот … Продолжи со читање Трајановски: ВМРО-ДПМНЕ не учествуваше во организација на протестите на 27 април