Толку многу гнев во една навидум кревка жена… жално

Лажеме, крадеме и имаме вошки. Можеби не носиме лобутинки, Пради и Луј Витони, но мирно спиеме, дури и на тавани, … Продолжи со читање Толку многу гнев во една навидум кревка жена… жално