Тодоров сведочи за 27 април: Инцидентите не му одговараа на ВМРО-ДПММЕ

Денеска за настаните од 27 април сведочеше и Никола Тодоров, кој истакна дека обавувал повеќе партиски функции и оти во … Продолжи со читање Тодоров сведочи за 27 април: Инцидентите не му одговараа на ВМРО-ДПММЕ