ТНТ: Отворено писмо до претседателот на Судскиот совет Киро Здравев од адвокатот Јовица Страшевски

Отворено писмо до претседателот на Судскиот совет Киро Здравев од адвокатот Јовица Страшевски во врска со последните случувања околу предметот … Продолжи со читање ТНТ: Отворено писмо до претседателот на Судскиот совет Киро Здравев од адвокатот Јовица Страшевски