Терористичката група од Диво насеље во живо се вклучува на Фејсбук и бара донации

Затворените терористи од Диво Насеље на Фејсбсук се вклучиле во живо и најавиле дека на неколку албански медиуми ќе се … Продолжи со читање Терористичката група од Диво насеље во живо се вклучува на Фејсбук и бара донации