Свиткајте ја опашката, министре, образот не ви е бел

Кој да знае, но ете сега знаеме сите, „Република“ да ти била најголемата закана за власта во овој момент. Не … Продолжи со читање Свиткајте ја опашката, министре, образот не ви е бел