Судот во Стразбур реши: Паѓаат судењата на СЈО, аболицијата важи!

Вечер.мк дознава дека Судот за човекови права во Старзбур одлучил дека аболицијата на тогашниот претседател Ѓорѓи Иванов, од април 2016 … Продолжи со читање Судот во Стразбур реши: Паѓаат судењата на СЈО, аболицијата важи!