Судот не дозволи Заев да одговори дали лично ургирал спорот со „Макпетрол“ да се префрли од суд во Собрание

Судијката не дозволи премиерот Зоран Заев да одговори на прашањето на адвокатот од одбраната Сашо Станинов дали било негова лична … Продолжи со читање Судот не дозволи Заев да одговори дали лично ургирал спорот со „Макпетрол“ да се префрли од суд во Собрание