Стружани вие морони ли сте? Мерко спичкал 28 илјади евра у кафана за време на пандемија

Стружани вие морони ли сте, мислам вака општо без етнички предзнак?! Очигледно сте или оставате партиските морони кои лапаат кеш за … Продолжи со читање Стружани вие морони ли сте? Мерко спичкал 28 илјади евра у кафана за време на пандемија