Нема поголем Монструм од Монструмот кој што си играше со чувствата на родители на убиени деца, но и со чувствата на роднините на веќе осудените. Еј тензии креваше дека биле невини и дека ќе имало меѓуетнички судири и жртви!
#Монструмиште #Лажов
Еве и видео и фото какви работи ширеше.
Потоа прочитајте ги вестите од завршните зборови на Фетаи за случајот „Монструм“, напиша на Фејсбук, Наум Стоилковски.