Стефанова: Со Чифлиганец не сме блиски, не му ја знам љубовницата

Адвокатата Ирена Фрчкоска побара од Лиле Стефанова да го објасни нивниот однос со Ванчо Чифлиганец и дали се блиски. Обвинителката … Продолжи со читање Стефанова: Со Чифлиганец не сме блиски, не му ја знам љубовницата