Среде епидемија Спасовски делел прехранбени производи низ Куманово?

Јавно ги повикувам МВР, Државната комисија за спречување на корупција, Државната изборна комисија, ЈО и другите надлежни институции, да ги … Продолжи со читање Среде епидемија Спасовски делел прехранбени производи низ Куманово?