Според Заев, Југославија била виновна за лошите односи со Бугарија, сме имале и заедничка историја

Ние немаме споделена историја. Имаме заедничка историја. Ова во интервју за агенцијата БГНЕС го изјави премиерот на Република Македонија, Зоран … Продолжи со читање Според Заев, Југославија била виновна за лошите односи со Бугарија, сме имале и заедничка историја