Спасовски: Нема застој, туку луѓето не виделе дека им истекуваат документите па има зголемена побарувачка

Нема застој со издавањето на пасоши и лични карти, тврди министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, според кого има само … Продолжи со читање Спасовски: Нема застој, туку луѓето не виделе дека им истекуваат документите па има зголемена побарувачка