Совет на амбасадори: Историските настани не треба и не може да се прекројуваат

Советот на амбасадори по повод најновите случувања во македонско-бугарските односи оценува дека секоја интервенција на минатото може да биде погубна … Продолжи со читање Совет на амбасадори: Историските настани не треба и не може да се прекројуваат