Сопругата на Макрадули добила тендери за 90.000 евра

Компанијата „ОПЕН МАЈД СОЛУШНС ДООЕЛ – СКОПЈЕ“ во која еден од сопствениците е Маја Макрадули, сопруга на заменик министерот за … Продолжи со читање Сопругата на Макрадули добила тендери за 90.000 евра